موارد مورد نیاز
تن ماهی بندرعباس2عدد-شنبلیله50گرم-گشنیز350گرم-تمر هندی150گرم-سیر1حبه-پیاز1عدد-رب گوجه فرنگی1قاشق غذاخوری
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمزو زردچوبه به مقدار لازم
دستور پخت
برای پخت قلیه ماهی با تن ماهی ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت می دهیم تا سبک شود. سپس سبزیجات (گشنیز،شنبلیله) ساطوری شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آبش کشیده شود. حالا سیر و ادویه ها را اضافه و با سبزیجات تفت می دهیم تمبر هندی را با ۲ الی ۳ لیوان آب مخلوط می کنیم و می گذاریم کمی خیس بخورد بعد از صافی رد کرده و به قلیه اضافه می کنیم. بعد از اینکه قلیه ما کمی غلیظ شد و قوام گرفت، تن ماهی را اضافه می کنیم و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا قل بزند. سپس قلیه را همراه با پلو سرو می کنیم. نوش جان